MOTORRAD Danmark nr. 1/2020 er på gaden

Februar/marts-nummeret af MOTORRAD Danmark er i handlen – og er du ikke allerede abonnent, bør du straks opsøge nærmeste tankstation eller kiosk og købe bladet. I nummer 1/2020 kan du bl.a. læse følgende:

· Dæknyheder til 2020: Ikke kun motorcyklerne, men også dækkene udvikles i det uendelige. Over seks sider præsenterer vi det nye gummi til alle mc-klasser. 

· Prøvekørsel af Harley-Davidson LiveWire: Ingen Peanut-tank, ingen rystende V2-motor og ingen slubrende udstødning. Som den første af de store mc-producenter er amerikanerne klar med en stor elmotorcykel. Klavs udløser spændingen på en udfordrende strækning med snoede veje.

· Prøvekørsel af Kawasaki Z 900: Den populære japanske streetbike ruller ind i 2020 med adskillige opdateringer på motor, elektronik, stel og affjedring. Linus afdækker den fornyede Kawa’s kvaliteter efter en tur på tørre, spanske bjergveje.
  
· Prøvekørsel af Triumph Rocket 3 R/GT: Briternes mægtige muskelcruiser var brutal i forvejen, men nu sprænger Rocket 3 alle rammer med hele 2,5 liter slagvolumen, 167 hk og 221 Nm i den langsliggende motor med tre cylindre. Frederik køre både den dynamiske R og den mere tilbagelænede GT.

· Aprilia Tuono V4 1100 Factory mod BMW S 1000 S på Nürburgring: Intet sted åbenbares styrker og svagheder så skånselsløst som på den 20,8 km lange Nordsløjfe. Hvilken power-naked klarer sig bedst i Det grønne Helvede – Aprilia’en eller BMW’en?

· Test af tourere fra hele verden: Forskellige lande, forskellige skikke. Seks fortolkninger af begrebet “touringmotorcykel” fra seks forskellige nationer tager på langtur.

· Yamaha’s skattekammer: Tæt på 100 gademotorcykler og racermaskiner fra 60’erne og til nu er samlet i Yamaha’s nye, interne museum. Vi var med ved åbningen af Yamaha Motor Europe Collection Hall.

· Fisker Motorcykler 4.0: Erhardt Fisker grundlagde Fisker Motorcykler tilbage i 1945. Nu har fjerde generation sluttet sig til familie-dynastiet på Åboulevard i København. 

· Tekstiltøj i udholdenhedstest: Er dyrere mc-tøj de ekstra penge værd? Vi tester seks sæt jakke og bukser i forskellige prisklasser – under alle tænkelige vejrforhold og over en strækning på 5000 km.

· Touring til Bolivia: Skrænter med 100 meter frit fald er hverdagskost i den eksotiske jungle. Vi kører til La Paz i Bolivia ad den dramatiske Camino de la Muerte – Dødens vej.

Du kan bestille abonnement på MOTORRAD Danmark her.

Annonce

Annonce