MOTORRAD Danmark nr. 3/2019 er på gaden

Juni/juli-nummeret af MOTORRAD Danmark er i handlen – og er du ikke allerede abonnent, bør du straks opsøge nærmeste tankstation eller kiosk og købe bladet. I nummer 3 2019 kan du bl.a. læse følgende:

· Kompakt-test af to nye dæk: Dunlop SportSmart Mk3 er primært et gadedæk, men det kan også bruges på en banedag. Bridgestone S22 er en videreudvikling af S21, som skal tilbyde bedre præstationer uden af ofre holdbarhed. Vi kører dem begge.

· Prøvekørsel af Yamaha Ténéré 700: Vi har ventet i årevis på Yamaha’s nye Ténéré. Her er første prøvekørsel af allroaderen, som har været så længe undervejs. Gerry giver dig sit første indtryk af nyheden.

· Prøvekørsel af Suzuki Katana: Året var 1981, og på Køln-messen tog den meget visionære Suzuki publikum med storm. 37 år efter er Katana’en tilbage, og vi prøvekører den i Japan.

· Prøvekørsel af Honda C 125 Super Cub: Verdens mest producerede motorkøretøj er genopstået i en lækker luksusudgave.

· Prøvekørsel af Husqvarna 701 SvartpilenDen sorte pil med de svenske aner sætter en ny milepæl for kombinationen af coolness og køreglæde.

· Prøvekørsel af Ducati Diavel 1260 S: 1262-motoren med variabel knasttiming fra XDiavel har sammen med en række øvrige forbedringer gjort Ducati Diavel til et endnu mere interessant bekendtskab.

· Test af tre bobbersHarley-Davidson Forty-Eight, Indian Scout Bobber og Triumph Bonneville Bobber Black konkurrerer i årets mest afslappede test.

· Superbike-test på gade og bane: 2019-nyhederne Aprilia RSV4 1100 Factory, BMW S 1000 RR og Kawasaki’s opdaterede ZX-10RR møderDucati Panigale V4 S Corse, Honda FireBlade SP, Suzuki GSX-R 1000 R og Yamaha YZF-R1M i en dyst på både racerbane og landevej.

· Portræt af Steven’s MC Shop: Kawasaki og Triumph står side om side i mc-forretningen på Amager, som Steven Walsh i år har fornyetmed et toptunet værksted.

· KTM’s værkstedskursus: Vi får et indblik i, hvordan de orange tackler deres efteruddannelse af mærkets mc-mekanikere.

Annonce

Annonce

Screenshot