MOTORRAD Danmark nr. 5/2020 er på gaden

Oktober/november-nummeret af MOTORRAD Danmark er i handlen – og er du ikke allerede abonnent, bør du straks opsøge nærmeste tankstation eller kiosk og købe bladet. I nummer 5 2020 kan du bl.a. læse følgende:
· Fem superbikes i banetest: Honda’s nye Fireblade møder konkurrenterne fra Aprilia, BMW, Ducati og Yamaha i en banedyst mod stopuret. 
· AlpenMasters 2020 i splinternyt format: I fem dueller kårer vi den bedste Alpe-motorcykel i klasserne Mid-Nakeds, Power-Nakeds, Crossover, Adventure og Adventure XL. 
· Prøvekørsel af Ducati Superleggera:
 Først 1199, så 1299 og nu Superleggera V4. Dette er ganske enkelt metodisk vanvid. Superlet, eksklusivt og vildt hurtigt. Vi kører den på alle måder ekstreme italienske skønhed på Mugello.

· Prøvekørsel af Kawasaki Vulcan S Performance: På en cruiser som denne bliver turen gennem byen pludselig til en sand fornøjelse. Her får du flot custom-stil, stor komfort og rigelig power, selvom motoren er en kompakt 650-kubikker. 
· Prøvekørsel af Aprilia RS 660: 
Vi kører første tur på italienernes overraskende mellemklassenyhed. RS 660 er kompakt, let og rigeligt kraftfuld til dynamisk landevejskørsel. Den sportslige mellemklasse erklæres hermed for genopstået.  
· 100.000 km-test af Honda Gold WingEn Opel kom på tværs og stoppede vores fordoblede langdistancetest allerede efter 62.000 km. Men vi lærte en masse om Honda GL 1800 Gold Wing Tour og dens airbag.
· Test af intercom-systemer: Fire store producenter, inklusive Cardo og Sena, i en omfattende test. Vi kigger også alternative løsninger til dig, der vil have musik og intercom i hjelmen.
· Allround-handsker til test:Godt greb i styret, tørre fingre i regn og tilstrækkelig beskyttelse, hvis uheldet er ude. Vi tester 17 par vandtætte handsker i prisklassen 750-1500 kr. 
· Prøvekørsel af Michelin’s nye Power-dæk: Uanset om du foretrækker landevejskørsel i blandet vejr, trackday-sjov under høj sol eller noget midt imellem, er der et dæk til dig i Michelin’s nye Power-serie.

Du kan bestille abonnement på MOTORRAD Danmark her.

Annonce

Annonce