MOTORRAD Danmark nr. 6/2018 er på gaden

December/januar-nummeret af MOTORRAD Danmark er i handlen – og er du ikke allerede abonnent, bør du straks opsøge nærmeste tankstation eller kiosk og købe bladet. I nummer 6 2018 kan du bl.a. læse følgende:
 
· Nyheder fra Intermot og EICMA:  Vi har besøgt de store internationale udstillinger i Køln og Milano, og der er masser at drømme om til den kommende sæson. På hele 18 sider præsenterer vi de vigtigste 2019-nyheder fra Intermot og EICMA.

· AlpenMasters 2018: Det sidste gruppe-opgør inden den store finale – denne gang med klasserne Mid Nakeds, Sport/Touring og Adventure.

· BMW R nineT Scrambler og Ducati Scrambler 1100 i duel: Stemningsfulde twins, der kalder følelserne frem med deres look og deres sound. Er du til V2 eller bokser?

· Prøvekørsel af Indian FTR 1200: Vi har allerede haft en mand ombord på Indian’s splinternye gade-flattrack’er.

· Prøvekørsel af BMW R 1250 GS: Et enkelt ord beskriver førstehåndsindtrykket af BMW’s nye bokser-GS: Imponerende!

· Teknikken i BMW’s nye boksermotor: Massivt bundtræk og flot topeffekt. Du får både i pose og sæk i BMW’s nye bokser, hvor ShiftCam-systemet ændrer på både ventilløft og overlap på indsugningsknasten alt efter omdrejningerne.
 
· Dæktest del 3: Hvor godt klarer Michelin’s gode gamle Pilot Power 2CT sig mod nyere og mere moderne konstruktioner? Vi tester på både våd og tør asfalt.
· Langdistancetest af Yamaha YZF-R1: Efter 50.000 kilometer er det tid at skille vores test-R1 ad og analysere slitagen på de enkelte komponenter.
 
· Dream & Bike Tours runder et skarpt hjørne: 20 sæsoner er der gået, siden Kurt Sørensen drog til USA med en større gruppe fra Tårnby Falck-station og dermed kunne kalde sig arrangør af mc-rejser.

Her kan du bestille abonnement.

Annonce

Annonce