Nedbør og dansk nedtur ved VM i MX

Alle øjne er rettet mod Thomas Kjer Olsen, der i år kører i den bedste klasse ved VM i motocross. Tredje afdeling, som blev kørt i den forgangne weekend, blev en mudret affære for danskeren med dårlige starter og styrt, der har bragt ham længere tilbage i den samlet stilling.

Det var generelt en skidt dag for Thomas Kjer Olsen på den italienske bane. En dårlig kvalifikationsrunde blev efterfulgt af et sammenstød med en anden kører i første heat og resulterede i, at han styrtede. Dermed kunne Thomas ikke hente point i første heat.Ved andet heat havde store mængder regn kun gjort det sværere for kørerne. Mange af favoritterne, inklusive Thomas Kjer Olsen, kæmpede med mudderet, og det blev pludselig et meget åbent løb om placeringerne. Thomas nåede aldrig længere end 15. plads i andet heat og kørte over stregen på en 19. plads. Han ligger nu nummer 11 i den samlede stilling.

– Det var et hårdt løb i dag, og jeg levede ikke op til mine evner. Jeg fik dårlige starter, og jeg kørte sammen med en anden kører i første heat, hvilket satte mig langt tilbage i feltet. I MXGP-klassen er feltet så dybt, så der er svært komme op igennem det. Jeg håbede på at vende det i andet heat, men det regnede voldsomt meget, og min start blev ikke den bedste. Jeg bliver nødt til at sætte mig selv i bedre positioner, og så vil jeg være tilbage, hvor jeg var, som ved første afdeling, fortæller Thomas Kjer Olsen.

Annonce

Annonce