Night of Freestyle: Vildt freestyle-show kommer til Danmark 2020

Danske actionfans får nu mulighed for at opleve det ekstreme freestyle-show, Night of Freestyle, når showet næste år lægger vejen forbi Danmark for første gang. Night of Freestyle kan opleves i Jyske Bank Boxen den 19. september 2020. Billetsalget er netop gået i gang.

Night of Freestyle byder på en kavalkade af de mest spektakulære stunts og tricks. Her kommer nogle af verdens bedste ekstremsportsudøvere inden for discipliner som Freestyle Motocross, Mountain Bike, BMX, Snowmobile, Quad og Buggy, som viser deres vildeste tricks på motorkøretøjer og cykler i et internationalt arenashow i verdensklasse.

Blandt de mange internationale motorkørere finder man det unge danske freestyletalent Alex Porsing, der lige nu brager igennem med spektakulære og halsbrækkende stunts i talentprogrammet Danmark har Talent på TV2. Allerede som 3-årig begyndte Alex som speedwaykører, og det udviklede sig senere til interessen for freestyle-motocross. I dag har han som den eneste i Danmark sporten som sit levebrød.

Med stunts som Body Varials, Double Backflip og Frontflip på cyklen, Backflips på BMX, Double Frontflips på mountainbiken og Backflip på buggyen vil Alex Porsing sammen med de andre internationale motorkørere give publikum en aften, de sent glemmer.

Billetter kan købes via ticketmaster.dk.

Annonce

Annonce