Norske Bike og MC-avisa fusionerer

Bike, Nordens førende motorcykelmagasin, annoncerede i går købet af det norske motorcykelmagasin MC-avisa. Dette spændende samarbejde vil give liv til et helt nyt kapitel i norsk motorcykeljournalistik, hvor det nye magasin Bike/MC-avisa nu bliver tilgængeligt for norske entusiaster.

Fra nummer 9/2023 vil læserne opleve det bedste fra begge verdener, når Bike og MC-nyheder smelter sammen til ét dynamisk magasin. Dette fusionerede magasin vil levere premium-indhold, der dækker både det lokale motorcykelliv i Norge og det mest spændende materiale fra motorcykelverdenen globalt.

Ole Martin Pedersen Eidevik, ejer af og chefredaktør for MC-avisa, udtrykker begejstring for den kommende ændring: 

– Vi ser frem til at samle vores kræfter og ressourcer om at skabe et stærkere magasin, der vil glæde vores læsere, abonnenter, annoncører, motorcykel-klubber, forhandlere og importører. Dem, der abonnerer på både MC avis og Bike, får selvfølgelig alle de numre, de har betalt for. Den bedste norske dækning møder Bike’s internationale materiale. Slutprodukterne bliver de bedste, norske læsere nogensinde har modtaget.

Gerry Nordström, leder af Bike i Norden, deler sin vision om fusionen: 

– Denne fusion er en naturlig og nødvendig udvikling. MC-avisa har en imponerende dækning af, hvad der sker i motorcykel-Norge, mens Bike har et internationalt fokus med førsteklasses tests og reportager. Ved at kombinere disse styrker i MC-avisa/Bike vil vi tilbyde læsere og annoncører et norsk produkt af højeste kvalitet, med det bedste fra begge verdener.

Bike har allerede etableret sig som et fremtrædende magasin i Norden med udgivelser i Norge, Sverige, Danmark og Finland. For nylig blev det velrenommerede svenske motorcykelblad Allt om MC bragt under Bike-forlagets vinger for yderligere at styrke position og bredde. 

Aftalen med MC-avisa blev underskrevet lige før trykningen af ​​MC-avisa nummer 8/2023, og der arbejdes nu intensivt på at etablere en ny redaktion inden udgivelsen af ​​næste nummer. En ting er sikkert: MC-avisa/Bike 9/2023 vil præsentere sig selv som et mere indholdsrigt og spændende motorcykelmagasin, der tilbyder det bedste fra begge verdener til sine læsere og annoncører i Norge.

Annonce

Annonce