Nu er Bike nummer 1/2021 i butikkerne

Det første nummer af Bike powered by Motorrad er nu i handlen. Du kan købe bladet på tankstationer og kiosker, men selvfølgelig også i abonnement. I nummer 1 2021 kan du bl.a. glæde dig til at læse disse artikler:

· Præsentation af 2021-nyheder: Vi tager et nærmere kig på nye modeller fra BMW, Ducati, Honda, Kawasaki og Moto Guzzi. 

· Prøvekørsel af Bimota Tesi H2: Bimota’s avancerede navcenterstyring møder Kawasaki’s vilde kompressormotor, og en eksklusiv køremaskine opstår.

· Prøvekørsel af Triumph Trident: Vi kører den længe ventede 660-triple i nyklassisk stil. En brugervenlig streetbike til både begyndere og erfarne motorcyklister. 

· Prøvekørsel af Ducati Multistrada V4: Den nyeste teknologi folder sig ud i italienernes nye tusindkunstner. Multistrada V4 elsker alle slags veje. 

· TopTest af KTM 790 og 890 Adventure: 790 Adventure møder sin Euro 5-klar efterfølger i vores tilbundsgående TopTest. 

· Langdistancetest-maskiner på udflugt: BMW R 1250 GS og S 1000 RR, Indian FTR 1200 S, Moto Guzzi V85 TT, Royal Enfield Interceptor 650 ogYamaha Ténéré 700 på en tur, der giver nye noter til 50.000 km-testprotokollen.  

· 10 actionkameraer til testVi finder de bedste kameraer til heftig actionfotografering.

· Bye-bye, Sportster: Siden 1957 har Sportster fyldt stadigt mere i Harley-Davidson’s program. Men nu er det slut. Vi tager afsked med en sand legende.

· De nye motorcyklister: Man behøver ikke starte på knallert for havne på en motorcykel. 18-årige Sofie fandt sin interesse for motoriserede 2-hjulere på en helt anden måde. 

Du kan bestille abonnement på Bike powered by Motorrad her.

Annonce

Annonce