Din egen Dakar-vinder: KTM 450 Rally Factory Replica

KTM lancerer nu 450 Rally Factory Replica 2022 – en motorcykel, som er skabt til at tage kampen op med verdens hårdeste rally-løb. Den nye ørkenracer er bygget på erfaringer fra adskillige sejre og på input fra kørere i den absolutte elite.

Udviklingen er sket med feedback fra Red Bull KTM Factory Racing’s Toby Price, Matthias Walkner og Sam Sunderland, og KTM 450 Rally Factory Replica er klar til race lige ud af kassen. 2022-udgaven er konstrueret til at klare de ekstreme strabadser i professionel rallyracing – både når der blæses gennem sanddyner i høj fart, og når der skal navigeres i teknisk svære sektioner.

Hjertet i konstruktionen er som altid en kraftfuld og driftsikker SOHC-single på 450 kubik, og den sidder i en rørramme i stål med nøje defineret balance mellem flex og vridningsstabilitet. Det solide stel matches af hardcore racing-komponenter såsom WP’s 48 mm XACT PRO-forgaffel og bagdæmper, Akrapovic-udstødning samt Pankl’s Racing Systems-gearkasse med udvekslingsforhold som på Red Bull KTM Factory Racing-maskiner.

Der bygges blot 80 eksemplarer af KTM 450 Rally Factory Replica, som koster 25.900 euro eksklusive moms. Levering vil ske fra september 2021 og frem. Et begrænset antal kørere kan desuden tilkøbe en service- og supportpakke til det kommende Dakar-rally.

Annonce

Annonce

Screenshot