Ny Ducati-importør i Danmark

Sport_Ducati Panigale 1299 5Der har længe været snakket i kulisserne, men nu er det officielt: Skandinavisk Motor Co. A/S har indgået aftale med Ducati Motor Holding spa i Bologna omkring fremtidig import af Ducati-motorcykler og tilbehør i Danmark.

– For Skandinavisk Motor Co. A/S har det været en naturlig og strategisk beslutning at forfølge denne mulighed, eftersom vores distributør i Tyskland, Audi AG, valgte at investere i og overtage Ducati Motor Holding spa, siger Lars Kornelius, som er salgsdirektør hos Audi Danmark.

Skandinavisk Motor Co. A/S, som udgør importdivisionen i Semler Gruppen, har hidtil primært beskæftiget sig med import af nye biler, men har med aftalen med Ducati Motor Holding spa tilføjet en ny forretningskanal til importvirksomheden.

– Hidtil har importen af Ducati-motorcykler på bedste vis været varetaget af F.I. Motorcykler i Sorø under Finn Ingemann. Det er os derfor en stor glæde, at Finn Ingemann har takket ja til at fortsætte som Ducati-forhandler, og han vil derfor fortsat kunne bruge sit meget store kendskab til Ducati-motorcyklerne og tage imod de rigtig mange kunder, som kender Finn og hans forretning.

– Ducati’s forhandler-setup vil herefter bestå af to autoriserede forhandlere. F.I. Motorcykler A/S og Glad Rasmussen MC A/S i Feldballe på Djursland. Sidstnævnte har også igennem mange år beskæftiget sig med salg Ducati-motorcykler, og Niels Åge Rasmussen vil uden tvivl også kunne bruge sin ekspertise i sit fremadrettede forhandlervirke, siger Lars Kornelius.

Fra hovedkontoret i Brøndby vil Ducati Danmark fremover have sine aktiviteter samlet, hvor prissætning, markedsføring og nyintroduktioner mv. koordineres. Til 2015-sæsonen har Ducati som bekendt relanceret den legendariske Scrambler, der fås fra ca. 144.000 kr. Desuden har italienerne præsenteret en ny generation af Multistrada med revolutionerende variabel knasttiming i V2-motoren. Og endelig byder 2015 på den nye og hyper-avancerede superbike, 1299 Panigale (som MOTORRAD Danmark bringer prøvekørsel af i nummer 2/2015, der udkommer den 1. april).

Den nye Panigale er også aktuel i forbindelse med en anden nyhed fra Ducati Danmark. Den nye importør har nemlig besluttet at gå ind i et samarbejde med racerkører Ulrik Døssing Nielsen og danne Ducati Racing Team Danmark. Ulrik vil primært koncentrere sig om DM i roadracing og Zenergy Super Challenge, hvor der vil være deltagelse i op til ni løb igennem 2015-sæsonen. Ulrik skal køre på en Ducati Panigale R.

Annonce

Annonce

Screenshot