Ny Honda-forhandler i Aalborg

Den danske importør af Honda Motorcykler udvider nu med en ny forhandler i det nordjyske. Kolding MC har overtaget den tidligere Honda-forhandler i Nørresundby, Jensen Bike & Cars og vil fremover drive forretningen under navnet Ålborg MC.

– Dette sker i en tid, hvor vi ser et stort potentiale for Honda-motorcykler i Ålborg og omegn. Ejer Nikolaj Buhl og hans dedikerede team vil sikre et bredt udvalg af nye Honda-motorcykler, et professionelt værksted og et omfattende sortiment af kvalitetsudstyr til både mand og maskine, siger Mads Hansen, salgschef hos Honda Danmark/Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S.

– Vi ser frem til et stærkt og aktivt partnerskab med Ålborg MC. Med Nikolaj og hans teams ekspertise er vi sikre på, at kunderne vil opleve en førsteklasses service og et produktudvalg, der lever op til Honda’s høje standarder.

Ålborg MC vil tilbyde et bredt udvalg af både nye og brugte Honda-motorcykler, og den danske Honda-importør er overbevist om, at denne nye tilføjelse til vores forhandlernet vil styrke mærkets position i regionen, ikke mindst ved opbygningen af et stort autoriseret værksted.

– Vi er begejstrede for denne nye mulighed og ser frem til at bringe Honda tættere på vores kunder i Ålborg. Vores mål er at tilbyde noget for enhver smag og pengepung, og vi er overbeviste om, at vores nye samarbejde med Honda vil gøre dette muligt, siger Nikolaj Buhl, ejer af Ålborg MC.

Annonce

Annonce