Ny tyverisikring: Monimoto overvåger din motorcykel

Monimoto er navnet på en ny gør det selv-alarm til motorcykler, scootere, havetraktorer, ladcykler m.v. Bliver du udsat for tyveri, sender GSM-alarmen en besked til din mobiltelefon med aktuel lokation via den med følgende app.

Monimoto-alarmen er parret med en medfølgende nøgle. Er nøglen inden for 10 meter, er enheden i sleep mode. Hvis nøglen er uden for rækkevide, og nogen prøver at stjæle din motorcykel, vil enheden vågne og ringe til dig. Hvis tyven når af sted med din motorcykel, vil du få en lokation via din app. Lokationen vil blive opdateret hvert 5.-10. minut, når motorcyklen er i bevægelse, og hvert 30. minut, når den holder stille.

Monimoto-alarmen er nem at installere og kan let flyttes til din bil, når motorcyklen er i vinterhi. Monimoto leveres med et simkort, som virker i hele EU. De første to måneder er gratis, og herefter tanker man op via app’en til en pris på ca. 23 kr. pr. måned. Du kan også benytte dit eget simkort.

Den tilhørende app har batterimonitor, simkort-beløbsoversigt og log on over hændelser, og den bruges også til at justere bevægelsessensoren.

Prisen er 1195 kr. Yderligere info fås på Fa. Moto-Sport på tlf. 38 89 03 12 eller salg@famoto-sport.dk

Annonce

Annonce