Nye Harley’er til 2015

H-D_2015_UltraLimitedLow kopiI slipstrømmen på Rushmore-projektet, den globale lancering af Street 750 og ikke mindst det helt nye Project LiveWire giver Harley-Davidson den nu fuld gas med introduktionen af de nyeste modeller for 2015. Med forbedret aerodynamik, et spændende audiosystem og ny ergonomisk kørestilling udvider Harley-Davidson sit store sortiment af motorcykler yderligere og giver H-D-kørerne endnu flere muligheder for at tilpasse motorcyklerne præcis, som de ønsker det.

– Det store udvalg af nye Harley-Davidson modeller for 2015 understreger vores ønske om at udvikle motorcykler i verdensklasse gennem vores kundedrevne produktudvikling, siger Matt Levatich, President og Chief Operating Officer hos Harley-Davidson Motor Company.

– Vi er i tæt dialog med vores kørere rundt omkring i verden, og i alt hvad vi gør, bestræber vi os på at levere lige netop det, de ønsker fra Harley-Davidson.

H-D_2015_StreetDen kundedrevne produktudvikling for 2015 omfatter:

Road Glide Special
Udstyret med en ventileret, stelmonteret vindkåbe, der reducerer vindtrykket på køreren markant, Dual Reflektor Daymaker LED-forlygter og premium Boom! Box infotainment, forbedret ophæng, Reflex-kombibremser med ABS.

Street Glide Special
Den nye Harley-Davidson Street Glide Special er en komplet udstyret udgave af den populære højtydende Touring-model med High Output Twin Cam 103-motor, Boom! Box 6.5GT infotainmentsystem, Batwing-kåbe med Splitstream-afskærmning, dobbelt halogenforlygte, Enforcer støbte aluminiumsfælge og Reflex-kombibremser med ABS.

Nyt bremsesystem til Softail-modellerne
Et nyt bremsesystem til Softail-modellerne giver forbedret graduering af bremseevnen og nedsætter det nødvendige tryk på grebet med 40 procent. De nye forbremsekomponenter omfatter en kompakt 4-stemplet caliper med 34 og 32 mm stempler, nyudviklede bremseklodser, en ny hovedcylinder med et højere mekanisk forhold og en ny 300 mm forbremseskive.

Ultra Limited Low
Harley-Davidson har gennemført en række markante ergonomiske forbedringer, der giver den mindste sædehøjde og største kørerkomfort på en kompetent touringmotorcykel kombineret med et utal af nye funktioner fra Projekt Rushmore. Alt sammen stadig i den klassiske Harley-Davidson-stil.

CVO Street Glide
Her er den nye Boom! Et lydsystem med 600 watt, der strømmer gennem fire 3-vejs for- og baghøjtalere, gør denne motorcykel til en rullende rockkoncert, der leverer enestående volumen og fremragende lydkvalitet. Lakeringen er iøjnefaldende og fås i fire eksklusive farvevarianter.

CVO Road Glide Ultra
Med masser af krom og i brugerdefinerede farvevarianter får man her en super-premium tourer med flot aerodynamik, luksus touringdetaljer og råstyrken fra en ægte Screamin’ Eagle Twin-Cooled Twin Cam 110-motor.

Fælles for Harley-Davidson’s 2015-motorcykler er, at de leveres i otte nye farver, inklusive de nye customfarver Black Magic og Radioactive Green, og ny Hard Candy Custom-lak med store metalflager Cancun Blue Flake og Quicksilver Flake.

Annonce

Annonce

Screenshot