Ohvale-raceren er i Danmark, og du kan få en smagsprøve den 28. januar

År efter år har vi stået og savlet over de delikate Ohvale-minibikes på EICMA-udstillingen i Milano. Men takket være Thomas Møller Pedersen fås de fine 2-hjulere nu i Danmark.

De små racere er flot forarbejdet og bygget med fine komponenter til bremser og affjedring. Modellen hedder GP-0, og den fås i fire versioner. I rørgitterrammen i stål hænger altid en 1-cylindret 2- eller 4-ventilet motor, som kan være på 110, 160 eller 190 kubik. Og den kan have automatisk transmission eller 4-trins gearkasse med manuel kobling. Priserne starter ved 31.000 kr.

Der bliver i 2018 oprettet klasser for Ohvale-racerne i DMU-regi, hvor de i nogle sammenhænge vil køre sammen med Honda’s NSF 100-racere, som de unge roadracingtalenter såsom Simon Jespersen og Lucas Christiansen har gjort deres første racererfaringer på.

Om den er den rette vej ind i motorsporten for dig eller junior, kan du afprøve søndag den 28. januar, hvor det er muligt at få prøveture på henholdsvis en 110- og en 190-udgave af Ohvale GP-0. Prøveturene vil foregå i forbindelse med træning i Odense Gokart Hal på adressen Cikorievej 32, 5220 Odense. For at prøvekøre skal du medbringe eget mc-beskyttelsesudstyr, underskrive en ansvarsfraskrivelse ved personskader samt en erklæring om hæftelse på en selvrisiko på op til 5000 kr. plus moms ved skader på democyklerne.

Se mere på www.ohvale.dk

Annonce

Annonce

Screenshot