Om 10 dage udløber fristen for at søge drømmejobbet hos Harley-Davidson. Har du sendt din ansøgning?

Rider_Wanted_Infographic_FINALNogle ansøgere har beskrevet det “en kæmpe oplevelse for livet”, andre kalder det “drømmejobbet” og “en fantastisk mulighed for at udforske verden”. Harley-Davidson har foreløbig modtaget 5000 ansøgninger, men opdragsgiveren kommer lige med et sidste opråb til de eventyrlystne kørere, der endnu ikke har søgt, om at gå efter drømmejobbet på www.h-d.com/riderwanted. Sidste frist for at søge er fredag, den 20. marts. Navnet på vinderen offentliggøres i april.

Harley-Davidson modtog en ansøgning hver andet minut de første tre dage, efter at jobbet blev slået op i sidste måned. Det kan være blandt disse, man skal finde Discover More 2015 frontfiguren, som skal tage ud på denne fantastiske rejse til sommer. Men det kan også blive dig, hvis du mener, du har den rette profil. Send din ansøgning inden for de næste 10 dage, og gå ikke glip af muligheden for at få et motorcykeljob, du næsten ikke turde drømme om.

Alle, der søger jobbet, skal have gyldigt EU-pas eller godkendt tilladelse til at rejse og arbejde i EU, stort motorcykelkørekort – og vigtigst af alt, have passionen for at fortælle historien, som kan inspirere andre til at tage ud på lignende ture.

Køreren, der bliver valget til jobbet, bliver stjernen i sit helt eget motorcykeleventyr til sommer. To måneder rundt i Europa med alle udgifter betalt. Opgaven er at udsøge de bedste køreture i Europa og dele oplevelserne på de sociale medier og på et særligt website. Den heldige vil endda få lov til at beholde rejsekammeraten – en Harley-Davidson Street Glide – efter turen, og vil blive honoreret med 25.000 euro.

Harley-Davidson har modtaget ansøgninger fra kørere i mere end 27 lande, flest fra Spanien, efterfulgt af Tyskland og Frankrig. Mange af kørerne (30 procent) har gjort lige det ekstra og medsendt en video, som er en rigtig god måde at præsentere sig på.

Se mere her og deltag i snakken på de sociale medier med #riderwanted.

Annonce

Annonce

Screenshot