Oscar kører superfinalen i Frankrig for Danmark

I dagene 19.-21. august afholder Yamaha deres traditionelle bLU cRU-superfinal for unge ambitiøse motocrosskørere. I år afvikles konkurrencen i Frankrig, og blandt de udvalgte er danske Oscar Thorius gået videre til superfinalen.

Det er tredje år i træk, at Yamaha kører denne superfinale, som er den afsluttende del af deres satsning for unge i motocross. Gennem hele foråret har de unge trænet og konkurreret om en chance for at tage til MxGP i Frankrig, hvor de vil møde andre talentfulde motocrosskørere fra hele verden. I alt har 34 børn fra Danmark deltaget, og 14 er gået videre til finalen.

– I år er antallet af ansøgninger til bLU cRU steget med 20 procent i forhold til året før, og det er dejligt, at vi har nogle talentfulde unge danske kørere med. Dette er en stor begivenhed for alle de børn og unge, som kører motocross. Mange af dem venter hele sæsonen på at finde ud af, om de kommer med til finalen eller ej. At møde så mange motocross stjerner i løbet af en weekend er en oplevelse, som børnene sent vil glemme, siger Morten Brondbjerg, Yamaha Motor Scandinavia.

Annonce

Annonce