Rekordbesøg ved Motorshow 2024 i Herning

Publikum bakkede massivt op, da der i sidste weekend blev inviteret til Motorshow 2024 i Messecenter Herning. Motorcykeludstillingen, der krydres med supercross i Boxen, 4-hjulede køretøjer og motorsportsaktiviteter, tiltrak fredag 5086 besøgende, lørdag 18.278 og søndag 6770, hvilket bringer det samlede antal op på 30.134. Sidste år satte Motorshow publikumsrekord, da der gik 29.516 gennem tælleapparaterne.

Med ganske få undtagelser var samtlige mc-mærker, som sælges i Danmark, repræsenteret. Der blev kigget på nye mc-modeller til 2024-sæsonen, prøvet hjelme og beklædning og booket inspirerende udlandsrejser.

På Bike’s stand havde vi den ære at have Poulsen Motors’ prototype på en ny dansk el-motorcykel stående. Og manden bag projektet, Torben Poulsen, præsenterede selv sin idé og konstruktion på Bike-scenen. Tak til alle jer, der kiggede forbi både stand og scene.

Om få uger er det igen tid til en dansk motorcykeludstilling, når MC Messen slår dørene op i Lokomotivværkstedet i København i weekenden den 24.-25. februar.

Annonce

Annonce