René Prang udbygger føring i Classic-roadracing


Konkurrenterne så faktisk kun ryggen af René Prang, da han vandt begge løb ved 2. afdeling af DM i Classic SuperBike, som blev kørt på Jyllandsringen lørdag d. 23. juni.

Jyllandsringen dannede lørdag rammen om et rent roadracingstævne. Formiddagen gik med tidtagning og eftermiddagen med to løb i en lang række classic-serier med flotte roadracingmaskiner af ældre dato. René Prang deltager i klassen Superbike, som er den hurtigste klasse i Classic Racing.

I begge lørdagens løb dominerede René Prang fra start til mål. Der skulle en maskinskade eller et styrt til at ændre udfaldet, men både mekanik og kører fungerede fejlfrit, og med to 1.-pladser udbyggede René Prang sin føring i dysten om det danske mesterskab.

Prang var ellers i dagene op til løbet stærkt i tvivl om, hvorvidt det overhovet blev muligt at deltage. I sidste sæson blev den Ducati 911 SP fra 1994, han har vundet DM med i 2016 og 2017, voldsomt skadet ved et opvisningsløb i Copenhagen Historic. Det er ikke lykkedes at få maskinen renoveret færdig til sæsonen, så i dagene op til løbet blev der fremskaffet en Ducati 996 SPS fra 1998, som Vagn Jensen Motorcykler også står bag.

Selv om den nyere Classic maskine ikke kører optimalt endnu, fik det ingen indflydelse på resultatet. René Prang startede begge løb fra pole position og vandt begge løb, efterfulgt af Brian Glyngø som nr. 2 og Stig Jarmer på en 3.-plads, også i begge løb.

Normalt køres Classic-roadracing sammen med DTC løbene, men denne dag var det et rent mc-stævne. Næste løb i Classic Roadracing køres den 25. og 26. august igen på Jyllandsringen.

Annonce

Annonce

Screenshot