Køb Rossis Mugello-dragt og støt Marco Simoncelli-fonden

This for SIC actDa Valentino Rossi fredag formiddag rullede ud til første fri træning ved det italienske MotoGP, droppede han sit sædvanlige ritual med at stå på fodhvilerne og trække den snærende Dainese-dragt fri af skridtet. I stedet pegede Rossi på en tekst på ryggen, hvor der står #thisforSIC58. Et twitter-hashtag til støtte for Marco Simoncelli Foundation, der blev skabt efter Simoncellis tragiske død i 2011.

Dainese-syerskerne i Molvena har kreeret denne særlige D-air dragt specielt til løbet på Mugello, og Rossi vil køre med den hele weekenden. Dragten sælges efterfølgende ved en auktion på dainese.com onsdag den 18. juni kl. 14. Beløbet, som Rossis Mugello-dragt indbringer, går direkte til Marco Simoncelli Foundation som støtte til Santa Marta-projektet, der er et daginstitution for handikappede, som Marco Simoncelli Foundation bygger nær Coriano, hvor Simoncelli voksede op og boede.

IMG_1209Information om auktionen kan ses på dainese.com fredag den 13. juni. Det bliver samtidig premiere for Dainese’s nye hjemmeside, hvor det bl.a. bliver muligt at købe originale Dainese-produkter, som har været brugt af forskellige VM-kørere.

Annonce

Annonce

Screenshot