Rydbergs MC blev ”Årets Kawasaki-forhandler” – igen

Rydbergs MC, fra venstre Dennis Rydberg, Bruno Bækkelund og Henrik Rydberg, fik hæderen overrakt af Marck Lauritsen, indehaver af Carl Andersen Motorcykler A/S, der er den danske Kawasaki-importør.

Rydbergs MC i Aidt i Midtjylland har igen vist sig som en af landets førende motorcykelforhandlere. For fjerde år i træk er firmaet udnævnt til ”Årets Kawasaki forhandler” som en anerkendelse af, at firmaet i Aidt er den forhandler, der også i 2019 har solgt flest Kawasaki-motorcykler i Danmark.

– Vi har et stort og godt forhandlernet, og vi er godt tilfredse med salget i 2019. I Rydbergs MC gør de en stor indsats som Kawasaki-forhandler, og derfor er vi glade for igen i 2019 at kunne kåre firmaet som den mest sælgende forhandler, siger Marck Lauritsen, indehaver af Carl Andersen Motorcykler A/S, der er den danske importør af Kawasaki.

Oveni er Rydbergs MC tildelt Kawasakis Ninja-pris, der er en pris for den største procentuelle vækst blandt landets Kawasaki-forhandlere.

At der i Rydbergs MC arbejdes ihærdigt og målrettet som Kawasaki-forhandler, ses blandt andet af, at firmaet har indrettet et Kawasaki-showroom med et helt unikt Kawasaki-miljø, hvor de fleste af modellerne i Kawasaki’s program kan vises frem for kunderne, der også kan få en prøvetur, inden de handler.

– Vi er stolte over, at vi igen er kåret som den mest sælgende forhandler, og vi ser det som et resultat af det arbejde, vi hver eneste dag gør for at betjene vore kunder bedst muligt, siger indehaver Henrik Rydberg.

– Det er vanskeligt at præstere en stor procentuel vækst, når man i forvejen har så stor en omsætning, som vi har. Jeg er stolt over den præstation, vores salgsteam har lavet. Det er et teamwork, der ligger til grund for vores resultater, understreger Henrik Rydberg.

Annonce

Annonce