Rydbergs MC fejrede 30-års jubilæum med 2500 besøgende

Rydbergs 1Motorcyklerne strømmede til Aidt både lørdag og søndag i den forgangne weekend, hvor Rydbergs MC markerede deres 30-års jubilæum med et stort åbent hus-arrangement.

– Vi tæller jo ikke folk, men ud fra erfaringerne fra tidligere regner vi med, at der har været mindst 2500 mennesker. Især lørdag var der både travlt og trængsel, men også søndag var større, end hvad vi har oplevet før, fortæller indehaver Henrik Rydberg.

Arrangementet er dermed det største, Rydbergs MC nogensinde har holdt. De fleste kom på motorcykel, så trafikken var tæt i de små gader i Aidt. Gæsterne kom fra hele landet, og fra både kunder, MC-klubber og forretningsforbindelser strømmede hilsner og gaver ind.

– Vi er både stolte og glade over, at så mange har villet besøge os denne weekend, siger indehaver Mette Rydberg.

Rydbergs 2Jubilæet er den foreløbige kulmination på en periode, hvor Rydbergs MC er vokset både størrelses- og omsætningsmæssigt. Firmaet er autoriseret forhandler af både Honda, Kawasaki og nu også Suzuki, og er flere gange Rydbergs blevet kåret som årets mest sælgende forhandler af både Honda og Kawasaki.

I forbindelse med jubilæet blev der afholdt en konkurrence, og her vandt Tonny Tofte fra Vejerslev. Det betyder, at han nu hele sommeren kan køre på en Kawasaki-motorcykel med alt undtagen benzinen betalt.

Annonce

Annonce