Rydbergs MC gør det igen

Glæde over Kawa-hæderen hos Rydbergs MC. Fra venstre lager- og salgsmedarbejder Dennis Rydberg, medindehaver Henrik Rydberg og sælger Kim Lillelund Nielsen.

Rydbergs MC i Aidt er kåret til ”Årets Kawasaki-forhandler 2021”. En hæder, der tildeles den autoriserede forhandler, der sælger flest Kawasaki-motorcykler i løbet af året.

– Vi stod for en stor del af det samlede Kawasaki-salg i 2021, og det er vi stolte af, da vi jo har været udfordret af corona og nedlukninger i store dele af året, siger indehaver Henrik Rydberg.

Den midtjyske motorcykelforhandler er ikke uvant med hæderstitler. Det er faktisk sjette år i træk, at titlen ”Årets Kawasaki-forhandler” lander i Aidt, og Rydbergs MC har i firmaets mere end 35 år i branchen modtaget forhandler-hæder omkring 30 gange, både fra Kawasaki, men også fra Honda, der også forhandles i butikken.

– Vi er glade for den opbakning, vi oplever, og selv om der har været store udfordringer i både 2020 og 2021, er vi kommet styrket ud af coronatiden, fortæller Henrik Rydberg.

Rydbergs MC ejes af Henrik Rydberg og Mette Rydberg og er med omkring 10 medarbejdere klar til at servicere mc-kunder med både motorcykler, udstyr og tilbehør i 2022.

Annonce

Annonce