Rydbergs MC venter et par tusinde gæster til åbent hus

DSC_7543Aidts indbyggertal mangedobles i dagene 30. april og 1. maj, når Rydbergs MC traditionen tro holder åbent hus, og både motorcykler og motorcykelentusiaster vil myldre til den lille jyske landsby.

– Vi tæller ikke vore gæster, men vores erfaring siger, at der kommer et par tusinde gæster, næsten uanset vejret, siger den ene af indehaverne af Rydbergs MC, Mette Rydberg.

DSC_7529Rydbergs MC er en virksomhed i fremgang trods stagnation i branchen, og et stadig stigende antal mc-folk finder til Aidt.

– Vi oplever vækst, og sidste år blev vi årets mest sælgende forhandler både hos Honda og Kawasaki. Vi glæder os til at kunne vise de nye modeller fra både Honda, Kawasaki og Suzuki, og der er også mulighed for at prøvekøre lige netop den mc, man drømmer om at komme til at eje, fortæller den anden indehaver, Henrik Rydberg.

Der bliver lejlighed til at se et meget stort udvalg inden for både motorcykler og udstyr, reservedele, tilbehør og beklædning fra alle førende mærker de to dage kl. 10-16.

En anden fast tradition er konkurrence på hestekræfter på Rydbergs MC’s rullefelt.

– Der bliver ikke ræs i gaderne i Aidt, men her bliver motorcyklerne enkeltvis målt på hestekræfter på vores computerbaserede rullefelt. Der konkurreres primært om håneretten, fortæller Henrik Rydberg, der også er klar til igen at præsentere den legendariske pølsevogn fra Wurstwunder.

Henrik Rydberg understreger i øvrigt, at alle – også fra lokalområdet og også dem uden egen motorcykel – er velkomne, også selv om de ikke har en motorcykel.

– Vi vokser fortsat, og det er kundernes skyld. Derfor vil vi gerne se dem til vort åbent hus-arrangement, hvor vi også glæder os til at præsentere vores nye overdækning over det udendørs salgsareal, siger han.

Annonce

Annonce

Screenshot