Sara Andersen godt fra start i WMX

Kvindernes VM i motocross åbnede i weekenden sæsonen på Intu Xanadú-banen i Spanien, hvor flere danske kørere deltog.

Her havde Sara Andersen god fart om lørdagen i sit første heat, men kæmpede for at holde sig inde for top-10. Hun holdt en 6.-plads gennem det meste af heatet, indtil en overhaling på sidste omgang gav hende en 7.-plads.

I søndagens heat startede Sara Andersen meget stærkere ud og kom hurtigt op på en 6.-plads fra start. Gennem heatet kunne hun lave flere overhalinger, der gav hende en 3.-plads og placering som nummer fire i den samlede WMX-stilling, blot 2 point fra top 3. Det er Saras bedste sæsonstart-resultat nogensinde.

Malou Jakobsen, der ligesom Sara kører KTM, blev nummer 9 i løb og nummer 8 i løb 2, hvilket gav en samlet 8.-plads.

Laura Raunkjær på Yamaha kørte i mål på en 19.-plads lørdag, og hun blev nummer 20 søndag.