Scrambler afsløres ved World Ducati Week den 18.-20. juli

WDW2012En Roskilde Festival for røde og gule motorcykler. Sådan ser World Ducati Week ud, og 2014-udgaven af WDW har nu også et beachparty med afsløring af 2015-nyheden Scrambler på programmet. Strandfesten for den nye semioffroad-Ducati holdes fredag den 18. juli, men traditionen tro festes der over tre dage, og det italienske mc-party holdes som sædvanlig på Misano-banen, der nu hedder Misano World Circuit “Marco Simoncelli”.

Nyheden Monster 821 vises også på WDW 2014, hvor programmet desuden rummer en fejring af 20 året for 916-modellen. Blandt de prominente gæster er de tidligere Superbike-verdensmestre Troy Bayliss, Carlos Checa, Carl Fogarty og Doug Polen, og stjernekørerne Pierfrancesco Chili og Giancarlo Falappa samt Davide Giugliano, Chaz Davies og Niccolò Canepa er også til stede. Det samme er MotoGP-piloterne Andrea Dovizioso og Cal Crutchlow.

Ducati’s fabrikskørere giver et par opvisningsomgange på banen, og nogle af dem mødes til et dragrace, som køres på et par Diavel Carbon-modeller.

Se mere om WDW 2014-programmet på wdw.ducati.com

Annonce

Annonce

Screenshot