Se 2017-nyhederne på Intermot-messen i Køln i næste uge

intermot_14_044_015Den første af årets store internationale udstillinger finder sted i Køln i dagene 5.-9. oktober. Den tyske by ligger i bekvem afstand fra Danmark – der er f.eks. kun omkring 600 km fra Padborg til udstillings­hallerne i Køln. På denne store motorcykeludstilling vises for første gang mange af de store producenters 2017-nyheder for offentligheden. Messen breder sig over mange haller, og man kan vandre omkring i flere dage og botanisere blandt motorcykler og ekstraudstyr. Husk også at kigge forbi MOTORRAD’s stand, hvor du bl.a. kan beundre samlingen af klassiske motorcykler fra forskellige årtier. Du finder mere information om udstillingen på www.intermot-cologne.com.

logo_intermot_neu_datum_deUdstillingshallerne ligger ikke langt fra Köln centrum, som er et seværdigt rejsemål i sig selv med den store romersk katolske katedral Kölner Dom som hovedattraktion. En slentretur i den gamle bydel er en sand fornøjelse, og her findes der også mange hoteller med værelser til attraktive priser.

Når man så vil over på udstillingen, er det blot at tage en kort tur på broen over Rhinen. Hotellerne finder man på de mange booking­sites, f.eks. www.hotels.com og www.bookings.com. Flere flyselskaber flyver direkte til Køln, men du kan også med fordel flyve til Düssel­dorf og derfra tage toget til Køln.

Vælger du at køre på motorcykel ned til Køln, er der næsten ingen vej udenom et besøg på Nürburgring, et sandt Mekka for motorcyklister med sportslige interesser. Årstiden er stadig varm, og banen er som regel åben for almindelig kørsel. Fra hovedstaden i området, Adenau, er der 80 km til udstillingshallerne. Regn med en times kørsel.

Vælger du at overnatte ved banen, kan vi anbefale hotel Blaue Ecke, www.blaueecke.de, som har en sikker indergård til parkering af motorcyklerne, vaskegrej, glimrende værelser samt en rigtig god restaurant med udendørs servering midt på det historiske torv i Adenau, som daterer sig tilbage til 1578.

Annonce

Annonce

Screenshot