Simon Jespersen kører Supersport-VM på Portimao i den kommende weekend

Simon gjorde en god figur ved Supersport-VM på Barcelona-banen. Nu får han chancen igen på Portimao. Foto: Sp8images.

Med en 10.- og en 12.-plads gjorde Simon Jespersen en fin figur, da årets 8. afdeling af Supersport-VM i forrige weekend blev kørt på Montmelo-banen uden for Barcelona. To uger tidligere havde danskeren leveret en ligeledes solid indsats på Magny-Cours, der med en 21.- og en 16.-plads dog ikke kastede VM-point af sig.

Simon Jespersen foran bl.a. Stefano Manzi, Glenn van Stralen (28) og Jules Cluzel (16). Foto: Sp8images.

Ligesom ved Simons wild card-start på Estoril tilbage i maj var det Kallio Racing, Simon stillede til start for i Frankrig og i Spanien. Og efter de gode resultater ved Catalunya-løbene har Vesa Kallio nu tilbudt Simon Jespersen start ved 9. afdeling af Supersport-VM, som køres i den kommende weekend på Portimao-banen i Portugal.

Danskeren på Kallio-R6’eren foran Yamaha-kollegerne Jules Cluzel (16) og Leonardi Taccini (24). Foto: Sp8images.

– Jeg er virkelig glad for, at Vesa giver mig denne chance. Jeg har ikke kørt på Portimao før, men jeg har selvfølgelig set en masse video’er fra banen og kørt den i forskellige computerspil, siger Simon.

Eurosport 2 sender lørdagens løb 1 live kl. 14.50, mens søndagens løb 2 vises tidsforskudt kl. 19.00. Løbene kan desuden streames på Discovery Plus.

Annonce

Annonce