Skjern Motorcykler får æresprisen The Power of Dreams

The Power of Dreams er en pris, Honda kun giver i særlige tilfælde til forhandlere, som har ydet en helt ekstraordinær indsats. Indehaver af Skjern MC, Morten Grønbæk, fik
prisen overrakt af administrerende direktør Morten Agerbæk (tv) og salgschef Mads Hansen (th) fra den danske Honda MC-importør, Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S.

Honda’s berømte slogan The Power of Dreams har lagt navn til den helt særlige pris, der gives til en virksomhed, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme brandet Honda.

Den danske importør af Honda-motorcykler, Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S står bag hædersbevisningen, som ikke uddeles hvert år, men i stedet gives til en forhandler, der har gjort en ekstraordinær indsats på alle parametre for at drive deres forretning helt i tråd med Honda’s berømte slogan.

– The Power Of Dreams fra Honda er vores ærespris. Det er en pris, vi kun har givet to gange før, og den gives til en forhandler, der har gjort noget helt ekstraordinært for Honda. Det har Morten og Skjern MC i den grad gjort. Skjern MC har flyttet deres salg af nye Honda-motorcykler utrolig meget på kort tid. Derudover har de i stort omfang investeret både økonomi og tid i at lave en lækker og tidssvarende forretning, som indfrier alle krav og mere til, når en kunde besøger en forretning nu til dags, siger salgschef hos Honda Motorcykler Mads Hansen.

Hos Skjern MC betyder det meget for indehaver Morten Grønbæk, at arbejdet, som han og hans team i det daglige har lagt i at udvikle forretningen, også bliver værdsat af Honda-leverandøren.

– At få The Power Of Dreams-prisen fra Honda betyder alt. Det er en påskønnelse af vores daglige hårde arbejde og viser, at vore store investeringer bærer frugt, siger Morten Grønbæk, som kan konstatere, at satsningen har betydet, at der er rullet flere nye motorcykler med Honda-vingen ud fra butikken.  

– Vi har lykkedes med at få flere nye Honda-motorcykler ud at køre, mere Honda-arbejde på værkstedet – og dette bl.a. takket være bredere udvalg i forretningen samt omfattende renovering af denne. At vores største leverandør også påskønner dette, giver os endnu mere blod på tanden, fastslår Morten Grønbæk.

The Power of Dreams er en pris, Honda kun giver i helt særlige tilfælde til forhandlere, som har ydet en helt ekstraordinær indsats. Indehaver af Skjern MC Morten Grønbæk fik prisen overrakt af administrerende direktør Morten Agerbæk (tv) og salgschef Mads Hansen (th) fra den danske Honda MC-importør Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S.

Annonce

Annonce