Slagtilbud på Husqvarna Strada: 74.997 kr. inklusive 3 års service

Husqvarna 1Husqvarna-forhandler Jens Winther i Roskilde lancerer i disse dage et helt vildt tiltag på MC-markedet. Hos forhandleren i Roskilde har man investeret i restlageret af TR 650 Strada fra fabrikken i Varese i Italien.

Ved at aftage alt, hvad der var tilbage på lageret, er det lykkedes at købe motorcyklerne til en så fordelagtig pris, at man nu kan lave et enestående tilbud til de danske motorcyklister.

Helt konkret, så koster motorcyklen 74.997 kr. eks. lev. ( 2.390 kr.), hvilket i sig selv er en masse motorcykel for pengene. Men – med i ”pakken”, når man køber en Husqvarna TR 650 Strada, følger der alt servicearbejde (arbejdsløn og reservedele) i 3 år eller 30.000 km. – hvad der nås først, 3 års garanti og endelig; vinteropbevaring.

Det betyder, at du udelukkende skal koncentrere dig om at køre på din motorcykel, betale benzin, vægtafgift, forsikring og dæk – resten er klaret og kommer ikke som en grim overraskelse.

Husqvarna TR 650 Strada er tidligere testet af masser af motorcykel-medier, som havde en fest på den sprælske motorcykel. Den leveres enten til A2 kørekortet (48 hk), eller med 58 hk, du vælger selv.

Motorcyklerne begynder at ankomme fra Italien i sidste halvdel af januar, og tilbuddet på dem gælder, så længe lager haves.

Annonce

Annonce