Sort uheld for René Prang på Ring Djursland

René Prang mistede endegyldigt sin chance for vinde DM i Classic Superbike, da tredje og næstsidste afdeling blev kørt på Ring Djursland i weekenden den 31. august og 1. september på Ring Djursland. Teknisk defekt og et aflyst løb afgjorde sagen.

Til lørdagens løb opnåede René Prang pole position ved tidtagningen, hvilket gav en rigtig god udgangsposition. Da starten gik lørdag, lagde Prang sig straks i spidsen og øgede sit forspring støt gennem løbet. Med 13 sekunder ned til det øvrige felt kørte han ud på sidste omgang og skulle bare i mål. Desværre opstod der en teknisk defekt på hans racer, da han under en kraftig nedbremsning skulle passere en kører med en omgang. Motoren satte simpelt hen ud, og det lykkedes ikke umiddelbart at få den i gang igen. Han fik dog efter lidt tid gang i maskinen og kom over målstregen, men da var det meste af feltet allerede kørt forbi. Den tekniske fejl var tilsyneladende opstået i et relæ. 

Søndag kørte Ducati’en igen, som den skulle, og igen satte René Prang pole position i tidskørslen inden andet løb. Desværre ville skæbnen, at løbet blev aflyst efter en længere pause i stævnet, forårsaget af et rigtig grimt og voldsomt uheld i forbindelse med afslutningen af løbet lige før. 

René havde håbet på at score 50 point i weekendens to løb, så han kunne bevare chancen for at genvinde DM fra 2016 og 2017. Med kun 9 point i det første løb grundet den tekniske defekt og et aflyst løb 2 blev det kun til 9 point i alt, hvilket ikke rækker til et DM. To mulige sejre i de to sidste løb på Padborg Park den 12. og 13. oktober vil kun give en meget lille, og ret teoretisk chance for at vinde danmarksmesterskabet.

DM-stilling i Classic Superbike før de to sidste løb: 
1. Asbjørn Hanibal 90, 2. Stig Jarmer 81, 3. Anders Ritz 71, 4. Allan Poulsen 68, 5. René Prang 59.

Annonce

Annonce

Screenshot