Sov sammen med din motorcykel i København – den 29. juli åbner Skandinaviens første mc-motel

Efter at have kørt mere end 500.000 km verden rundt på motorcykel har Morten Schmidt haft rigeligt af udfordringer med at finde et sted at overnatte undervejs. Derfor har han udviklet BikerMotel.dk – en mc-venlig indkvartering ved en nedlagt fabrikshal på 400 m2 på det gamle grønttorv i Valby. En oase i storbyen, hvor man er tæt på både Metro, S-tog, Holbæk-motorvejen – og kun 10 minutters kørsel fra Rådhuspladsen.

Bikermotel logoSå snart du ankommer, mærker du, at BikerMotel CPH er et anderledes sted at overnatte. For du kører helt ind i receptionen, hvor du efter at have fået lidt koldt eller varmt at drikke får udleveret nøgle og sengetøj. Du bestemmer selv, om din maskine skal parkeres i hallen, eller om den skal med over i dit rum. Selve indkvarteringen sker i en af de 24 styk 20-fods containere, som BikerMotel CPH har samlet i en spændende opstilling uden for hallen. I hver af dem findes en eller to senge med en let dyne og pude samt plads til én motorcykel. Der er også strøm til lys, ventilation og opladning.

Når du vil skylle rejsestøvet af dig, kan du frit benytte et af seks nye bade og toiletter (tre til damer og tre til herrer). Hvis din maskine også trænger til en skyller, er der desuden sørget for en udendørs vaskeplads, hvor man også kan vedligeholde sin maskine. Der er også mulighed for at grille og købe kolde drikke og snacks i motellets bar og lounge.

En overnatning på BikerMotel CPH koster 400 kr. pr. person, og 525 kr. hvis I er to på samme motorcykel. To personer og to motorcykler i én container koster 600 kr. pr. dag. Der kan lejes sengelinned fra de forenede danske dampvaskerier. Ikke prangende, men rent og pænt. Det fås muligvis billigere, men næppe mere hyggeligt. Reservation kan foretages på www.bikermotel.dk.

Morten Schmidt har over 35 års erfaring med mc-rejser, og han elsker at møde andre bikers, sparke dæk og udveksle røverhistorier. Allerhelst på steder hvor han ikke behøver være bange for at dryppe olie på gulvet, og hvor man i fred og ro kan stramme en kæde eller justere et bremsegreb. Det har han skabt nu. BikerMotel CPH åbner fredag den 29. juli kl. 15 og holder åbent frem til 30. september.

Annonce

Annonce