Special Motorcykler skifter ejer

SpecialMed virkning fra den 1. juni får Special Motorcykler i Aalborg ny ejer. Marius T. Iversen overtager forretningen på Kaolinvej 12 fra Ole Kristensen, der blev medejer i 1965 og overtog hele virksomheden i forbindelse med et generationsskifte tilbage i januar 1981. Det var i øvrigt Oles far, som etablerede virksomheden tilbage i 1953.

Ole “Special” har udviklet forretningen til dens nuværende størrelse og position – båret af lysten og viljen til godt håndværk og takket være et godt personale og tilfredse kunder, men han har også været engageret i branchens vilkår via Motorcykel Forhandler Foreningen, hvor han i en periode var næstformand.

“IT-udviklingen har da været en udfordring,” fortæller Ole Kristensen. Men virksomheden er alligevel fulgt med tiden, for Ole har været med til både at etablere firmaets egen IT-platform, www.specialmc.dk, og firmaet har samtidig været pilotprojekt for og medstifter af portalen www.wrooom.dk, hvor firmaet præsenterer sine produkter sammen med øvrige medlemmer af Motorcykel Forhandler Foreningen. Senest er der sket omlægning af firmaets IT-profil til nyt responsive og mobilvenligt design, men Ole Kristensen er efterhånden blevet 71 år, og han erkender, at det nu er tid til, at nye kræfter tager over.

Stafetten gives videre i en ny opgangstid, hvor markedet for motorcykler igen er i vækst, og Yamaha, der er Special’s hovedmærke, er markedsledende, akkurat som de var det i 2014. Optimismen underbygges yderligere af, at Yamaha i 2015 har lanceret en motorcykel, der kan køres på bilkørekort.

“Timingen for min tilbagetræden er rigtig nu,” siger Ole Kristensen, “for med virksomheden i god vækst og med yngre kræfter klar til at overtage Special Motorcykler kan det kun blive en god fremtid for både den nye ejer og virksomhedens medarbejdere.”

Special Motorcykler’s nye ejer og direktør er 54 år og har kørt motorcykel, siden han fyldte 19. Og spørger man Marius T. Iversen, hvor mange motorcykler, han har ejet, lyder svaret: 99 styk!

“Fordi jeg har prøvet et utal af motorcykler, har jeg et indgående kendskab til motorcykler og motorcyklismen, og jeg har altid haft en tanke om en dag at gøre min store passion til mit erhverv,” fortæller Marius T. Iversen.

Det blev længe ved tanken, men efter indledende samtaler med Ole Kristensen blev det mere konkret, og i foråret 2015 fandt parterne hinanden og fik handlen på plads, så Marius T. Iversen kunne opfylde sin drøm om at få foden under eget motorcykelbord, og Ole Kristensen kunne trække sig tilbage og nyde sit otium.

Ejerskiftet markeres med en reception på virksomhedens adresse, fredag den 19. juni kl. 14 til 17, hvor alle er velkomne til at kigge ind og hilse på den nye og den gamle ejer.

Annonce

Annonce

Screenshot