Stærk Thomas Kjer Olsen styrter i Argentina

Thomas Kjer Olsen er kommet godt fra start ved årets VM i motocross. Ved tredje afdeling i weekenden fortsatte han sin overbevisende stime, indtil et sammenstød resulterede i et styrt for danskeren.

Det lå ikke i kortene, at Thomas Kjer Olsen kun skulle gå fra VM-afdelingen i Argentina med point i første heat. Danskeren kørte lige så overbevisende som ved de to forrige afdelinger og hentede en fornem femteplads i første heat.

Desværre sluttede andet heat allerede for Thomas Kjer Olsen på første omgang, da schweiziske Jeremy Seewer sprang tværs over et hop og ramte danskeren. Begge kørere styrtede og udgik fra heatet. Det kostede vigtige point for Thomas, der dog stadig ligger bekvemt på en 7.-plads i den samlede VM-stilling.

– Indtil mit styrt i andet heat var det en rigtig god weekend for mig. Jeg følte mig super-tilpas og kunne hele tiden følge med den forreste del af feltet. En 5.-plads i første heat var et godt resultat og på samme måde ville jeg gerne have fulgt op med et godt resultat i andet heat, fortæller Thomas Kjer Olsen.

Næste afdeling af MXGP køres 3. april i Portugal og kan ses live på Discovery+ gratis

Annonce

Annonce