Start2Ride i Danmark: Prøvekør mere end 30 Yamaha’er den 28. april

Dagens store udvalg af motorcykler gør det til lidt af en udfordring at vælge den rigtige model. Start2Ride er oprindeligt et initiativ fra McRF (Motorcykelbranschens Riksförbund) i Sverige, som tilbyder en løsning med muligheden for at prøvekøre en bred vifte af motorcykler på en og samme dag. Yamaha Motor bringer det succesrige koncept til det danske marked i slutningen af april og byder både erfarne motorcyklister og nye, nysgerrige køresedler velkommen.

– Vi har længe følt, at der mangler noget for motorcykelfans i Danmark. Efter selv at have været en del af Start2Ride i Sverige, var det på tide at bringe konceptet hertil. Der vil også være en køreskole til stede for dem, der ønsker at komme i gang med motorcykelkørekortet. Også erfarne kørere vil få mulighed for at teste flere nye modeller. Vi ser frem til at dele vores kærlighed til motorcykler og knytte sammen entusiaster i Danmark, siger Morten Brondbjerg, salgsdirektør fra Yamaha Motor Scandinavia.

Under Start2Ride i Danmark har man mulighed for at opleve og teste over 30 af de nyeste motorcykelmodeller fra Yamaha, herunder de meget eftertragtede MT-09 og Tenere 700 Extreme. Begivenheden tilbyder også testkørsler af elcykler, hvilket udvider sortimentet af Yamaha’s produkter, som deltagerne kan prøve. For dem, der ikke har et mc-kørekort, vil der findes mulighed for at møde en køreskole og lære mere. Flere forskellige foodtrucks og en DJ vil også være til stede, så der er lagt an til en afslappet og behagelig atmosfære for alle besøgende.

Det danske Start2Ride foregår på Tømmerupvej 31 i Kastrup, søndag den 28. april 2024 i tidsrummet 10-16. 

Du finder mere detaljeret information om begivenheden og programmet for dagen her.

Registrering til testkørsler sker på stedet og følger princippet først til mølle.

Annonce

Annonce