State Prison Motorcycle Festival 2015

Prison 2015Fængslet i Horsens åbner i dagene 18.-21. juni 2015 celler og porte op til en tilbagevendende international folkefest for alle, der elsker motorcykler og livsstilen, der følger med. De gamle rustikke fængselsbygninger og hele området omkring Fængslet i Horsens vil under eventen danne rammen for State Prison Motorcycle Festival. Begivenheden er for hele familien og alle, uanset hvilken motorcykel man ejer, kører på, eller har kørt på. Alle kan lukke sig ud og ind på institutionen til lyden af musik i verdensklasse og fængsels-gastronomi til enhver pengepung.

Der skal frisk luft og fornyelse til, når vi sætter os op på motorcyklerne efter en lang vinter. Frisk luft som danner rammen om oplevelser, livsstil og livsglæde. Noget, som kan få os ud på vejene mod nye horisonter. Selv om Danmark er et lille land, har vi en stor kultur for at komme ud og blive luftet på to hjul til lugten af frisk gylle, varm asfalt og benzin. Ud at få luftet krom, læder og vennerne. Horsens ligger perfekt for fantastiske motorcykelture før, under eller efter eventen. Ture ud langs kysten eller et ”Road Trip” ind i Søhøjlandet til skove, søer og store naturoplevelser.

Prison 2State Prison Motorcycle Festival kommer til at foregå på Fængslets lukkede område midt i Horsens by. Uden for og inden for murene. Uden for murene finder man State Prison Camp Ground samt et stort motorcykel-univers med boder og udstillinger. Inden for murene finder man State Prison Party Yard med musik i verdensklasse, Main Stage, Ølfestival, Vinkælder, Chill out-områder og et hav af boder med kulinariske oplevelser og meget, meget mere.

– Jeg glæder mig over, at Fængslet endnu en gang vil blive omdrejningspunktet for et stort, folkeligt arrangement, siger chef for Fængslet, Claus Pettersson.

– Motorcykler er en livsstil for folk i alle aldre, der elsker oplevelser. Og hvis der er noget, som Fængslet er blevet kendt for, så er det oplevelser, siger fængselschefen.

Billetsalget til State Prison Motorcycle Festival starter 1. juni 2014.

Følg State Prison Motorcycle Festival på web og i det sociale medielandskab henover 2014 og få løbende nyheder om eventen.

www.hspmf.dk

Annonce

Annonce