Steven’s MC Shop udvider

Stevens 1Det går strygende hos Steven’s MC Shop på Amager, som er klar til endnu en god motorcykelsæson efter en omfattende ombygning af forretningen i Kastrup.
Steven’s MC Shop er autoriseret forhandler af Honda, Kawasaki og Triumph, og der var efterhånden blevet trængsel med motorcykler og beklædning i samme lokale, så derfor er forretningen nu delt op.

I “stueplan” er der nu salgsafdeling, hvor Steven himself står for salg af motorcykler, og Rasmus står for indskrivning og reservedelssalg. På den nye 1. sal kan man møde Heidi og få hjælp og vejledning til køb af beklædning og udstyr.

– Vi er rigtig glade over at være på plads med det hele her til 2014. Ved sæsonstart laver vi desuden et hyggeligt ”kunde-hjørne”, hvor man kan fordrive tiden med kaffe og det trådløse wi-fi, mens man venter på at blive ekspederet eller få udleveret sin motorcykel, fortæller Steven Walsh.

– På værkstedet er der også sket lidt. Birk, som tidligere huserede hos Lydmuren, er nu ansat hos os. Sammen med værkstedschefen Martin og vor nye lærling Jacob vil de være klar til store og små opgaver, siger Steven. Og minder os samtidig om, at de elsker motorcykler på Kirstinehøj 51. Ikke kun Honda’er, Kawasaki’er og Triumph’er. Men alle mærker.

Men tag selv til Kastrup og se den nye butik. Og check jævnligt hjemmesiden www.stevensmcshop.dk og/eller Steven’s facebook side. Her vil det fremgå, hvornår årets forskellige arrangementer vil blive afholdt.

Annonce

Annonce