Tag med på Harley-Davidson World Ride den 27.-28. juni

H-D_WorldRide_2015”Du skal bare sætte dig op på motorcyklen og rulle derudad.” Et enkelt budskab, der udtrykker den passion, som forener motorcykelkørere over hele verden – helt uafhængig af alder, mc-mærke og nationalitet. Og du behøver heller ikke tænke på andet, når du lørdag-søndag 27.-28. juni slutter dig til tusindvis af motorcykelkørere ved Harley-Davidson World Ride.

“En af de fantastiske ting ved at køre på motorcykel er det pusterum, det giver fra hverdagen, når du sætter dig op på cyklen og ruller ud ad landevejen. Det er en enestående følelse af glæde og frihed – og det er netop, hvad Harley-Davidson World Ride handler om,” siger Ken Ostermann, General Manager i Harley-Davidson Integrated Marketing Operations.

World Ride blev startet i 2008 af Harley Owners Group som Million Mile Monday. Den årlige event blev udvidet til to dage med Harley-Davidson World Ride i 2012 for at give endnu flere motorcykelkørere over hele verden mulighed for at deltage. I 2014 registrerede kørerne mere end 16 millioner kilometer, og det forventes at blive endnu større og vildere i år, da det ligger en lørdag og søndag og dermed giver endnu flere kørere mulighed for at være med

Uanset om du kører i byerne, på landevejene, eller hvorhen du kører – hver en kilometer tæller og registreres på Harley-Davidson’s tæller på https://ridefree.harley-davidson.com/worldride/da-dk/, hvor kilometerne akkumuleres og opsamles fra alle kørere i World Ride.

Kørerne registrerer kilometerne med mobiltelefon på World Ride-websitet, og certifikat kan downloades, når kilometerne er registreret. Køreoplevelser og billeder deles på de sociale medier som Facebook og Twitter med hashtag #HDworldride.

Se mere på https://ridefree.harley-davidson.com/worldride/da-dk/

Annonce

Annonce