Tag til Bikeweekend og roadracing den 10.-11. september på FDM Jyllandsringen

Er du til roadracing, så er der god grund til at drage til FDM Jyllandsringen i den anden weekend af september. Den 10.-11. september står der nemlig Bikeweekend på plakaten, og det bliver en hel weekend med alt, hvad hjertet begærer indenfor roadracing.

På selve racerbanen byder Bikeweekend på løb med såvel de topmoderne motorcykler som med de klassiske maskiner. Bikeweekend udgør finalen i kampen om danmarksmesterskaberne indenfor classic roadracing, hvor man kan opleve hele spektret lige fra efterkrigstidens britiske maskiner til de hurtige italienere fra 90’erne. I år er en helt ny tidsperiode nemlig blevet åbnet indenfor classic road racing. Det er den såkaldte 7D-klasse, som dækker perioden 1988-1998, og hvor man nu kan opleve legendariske maskiner som f.eks. Ducati 916.

Løbsweekenden er den tredje af årets fire weekender i kampen om danmarksmesterskaberne i dels Supersport- og Superbike-klasserne, dels Rookie-klasserne for begynderne samt Moto3+- og Moto4½-klasserne. Og selv om det ikke er verdens største motorcykler, man møder i Moto3+ og Moto4½, er det bl.a. her, at man vil kunne opleve fremtidens talenter som Simon Jespersen, der gang på gang giver konkurrenter på langt større motorcykler baghjul.

Udenfor selve banen er der også fest og spænding. Det er muligt at ankomme til FDM Jyllandsringen allerede fredag eftermiddag, hvor man kvit og frit kan overnatte i sit eget telt helt frem til søndag, hvor Bikeweekend slutter. Indenfor det indhegnede areal kan man komme tæt på alle de motorcykler, som deltager i løbet, ligesom der er boder med mad og drikke. Fredag aften vil en discjockey underholde med kendte numre fra 60’erne, 70’erne og 80’erne, mens Black Cats lørdag aften leverer livemusik fra scenen i festhallen.

Annonce

Annonce