Thomas Kjer Olsen bliver fabrikskører for Husqvarna i MX2-VM

Thomas Kjer Olsen joins Rockstar Energy Husqvarna´s MX2 TeamDen nyligt kronede europamester i EMX250, ​​19-årige Thomas Kjer Olsen har skrevet kontrakt med Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MX2-teamet, som han nu skal køre MX2-VM for i 2017 og -18. På sin Husqvarna FC 250 har Thomas kørt en næsten perfekt 2016-sæson i EMX250-klassen i ​​det europæiske motocross-mesterskab. Han har scoret tre sejre og har i øvrigt være på sejrsskamlen i samtlige løb, han er startet i.

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-teamet ledes af tidligere FIM 500cc motocross-verdensmester Jacky Martens, som glæder sig til samarbejdet med den unge dansker:

– Jeg ser frem til at arbejde med Thomas for de næste to år. Thomas er en ung kører, der allerede har vist sit potentiale i MX2. Vores mål er at hjælpe ham frem, så han hurtigt kan blive en regelmæssig gæst på sejrsskamlen i denne benhårde klasse.

Thomas Kjer Olsen siger:
– Jeg kan ikke takke Husqvarna nok for at give mig denne utrolige mulighed for at slutte mig til deres officielle MX2-team. Det har været et fantastisk år for mig, og jeg kan ikke vente med at mit første fulde sæson i MX2 som en del af Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing teamet i 2017. MX2 er fremtiden for motocross for unge kørere som mig, og det er her, jeg altid har ønsket at være. I dette team har jeg den bedste støtte og udstyr til at nå toppen.

Annonce

Annonce