Thomas Kjer Olsen forlænger VM-kontrakt

Danmarks bedste motocrosskører og Husqvarna’s MX2-fabriksteam, Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing team, forlænger samarbejdet helt frem til år 2020. En kontraktforlængelse, der kommer oven på en indtil videre formidabel debutsæson i VM for Thomas Kjer Olsen, hvor han ligger på en samlet 3.-plads efter 12 af 19 afdelinger.

Kontraktforlængelsen betyder, at det danske stjernefrø har skabt sig en yderst stabil base i sin forsatte kamp om at blive motocross-verdensmester, og samtidigt viser teamet, at de har meget høje forventninger til danskeren.

En underskrift på så lang en kontrakt, betyder formentlig også, at der følger en ganske fornuftig lønchek med i aftalen, hvilket giver 20-årige Thomas Kjer Olsen den fornødne ro til at præstere på banen.

Thomas Kjer Olsen siger selv om kontraktforlængelsen:
– Jeg er ovenud begejstret for at kunne forsætte min karriere hos Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing team. Jeg har arbejdet rigtig hårdt, og resultaterne, vi har opnået i år, viser, at vi er i en rigtig god position. Det at jeg kan blive hos et så velorganiseret og professionelt team i yderligere tre år, vil gøre mig i stand til at yde på et endnu højere niveau. Jeg vil forsætte med at gøre mit bedste for at opnå podie-resultater og heat-sejre denne sæson, og planen er at komme endnu stærkere til 2018-sæsonen. Med et skridt af gangen er mit fokus at øge min fart, mens jeg forsætter med at være så stabil som muligt. Når vores mål for denne sæson har været podiet, tror jeg på, at jeg kan være en stærk kandidat til mesterskabet i 2018.

Thomas Kjer Olsen blev europamester i 2016, og han har uden tvivl været årets overraskelse i VM MX2-klassen, hvor højdepunket indtil videre har været, da han vandt Letlands VM Grand Prix. Ved den forgangne weekends VM Grand Prix i Portugal blev Thomas Kjer Olsen nr. 4, og han har nu en kort pause inden næste VM i Tjekkiet den 23. juli.

Annonce

Annonce