Thomas Kjer Olsen hentede endnu en podieplads ved VM Motocross i Letland

Danske Thomas Kjer Olsen var denne weekend i aktion i Letland, hvor 9. afdeling af motocross-VM blev afviklet i Kegums.
Det kræver noget udover det sædvanlige at gøre sig gældende i en VM-serie, der strækker sig over 18 afdelinger, men danske Thomas Kjer Olsen fra Sønderborg Motor Club har det, der skal til. Thomas høster nemlig den ene podieplads efter den anden i MX2-klassen, og det gjorde han også denne weekend i Kegums, Letland.

Andet heat startede også godt for Thomas Kjer Olsen, som igen kom af sted som nr. 2 bag Prado og foran franske Tom Vialle. Igen kom Geerts dog op og gav Thomas problemer. Danskeren kæmpede hårdt og holdt 2.-pladsen, indtil 2 omgange før heatets afslutning, hvor han blev overhalet af belgieren. Top 3 i andet heat blev dermed en gentagelse af første heat med Prado som nr. 1, Geerts som nr. 2 og Thomas Kjer Olsen som nr. 3.

Prado, Geerts og Thomas Kjer Olsen blev således også samlet nr. 1, 2 og 3 på dagen. Det betyder for den samlede stilling, at Prado udbygger sin føring – han har nu 397 point og er dermed 30 point foran Thomas Kjer Olsen, som dog samtidig cementerede sin 2.-plads i den samlede stilling, hvor han har 367 point, mens Jago Geerts på 3.-pladsen har 301 point.

– Jeg har endelig fået styr på mine starter, og jeg lærer meget af at være med fremme, sagde Thomas Kjer Olsen om dagens strabadser.

– Farten er høj lige fra start af, og det er ærgerligt, at jeg ikke kunne forblive med helt fremme, men jeg gav den alt, hvad jeg havde i mig, og jeg vil gerne takke alle dem, som står bag mig.

Næste afdeling af VM i motocross køres den 23. juni i Teutschenthal i Tyskland.

I forbindelse med VM blev der også kørt EMX250 i Letland. Her sluttede danske Bastian Bøgh Damm på en 8.-plads på dagen.

Annonce

Annonce