Thomas Kjer Olsen i en god stime

Thomas Kjer Olsen fortsætter med at præstere ved dette års VM i motocross. Ved sæsonens næstsidste afdeling i Italien sikrede danskeren sig endnu en placering inden for top-10.

Kvalifikationen gav plads til forbedring, efter at Thomas Kjer Olsen måtte nøjes med en 13.-plads. Det blev da også til en væsentlig forbedring, da han overbevisende kæmpede sig op til en 7.-plads i første heat. Andet heat bød ligeledes på en god start for danskeren, der dog så ud til at kæmpe lidt med banen. Ikke desto mindre sikrede han sig en 10.-plads og dermed en samlet 8.-plads på dagen.

– Jeg er virkelig tilfreds med, hvordan tingene har udviklet sig for mig, nu hvor sæsonen nærmer sig sin afslutning. Jeg ser virkelig gode ting ved min kørsel, og jeg var i stand til at presse fremad fra en 14.-plads til en 8.-plads i første heat. Det er ret svært at overhale på banen her, men jeg fik ting til at ske. Jeg endte faktisk på 7.-pladsen, da Tim Gajser blev rykket ned i tabellen. Jeg havde en rigtig god start i andet heat, men havde ikke helt samme følelse på maskinen som i første heat. Jeg havde en god fart, men ikke en særlig god fornemmelse på banen, så det var svært at presse fremad. Men samlet 8’er, den tager jeg gerne, og jeg er virkelig tilfreds med endnu et solidt resultat, siger Thomas Kjer Olsen.

Sidste afdeling af MXGP køres på onsdag, den 10. november på samme bane i Italien, hvor Thomas Kjer Olsen i øjeblikket ligger på en 10.-plads i den samlede VM-stilling, kun ét point fra 9.-pladsen.

Annonce

Annonce