Thomas Kjer Olsen på VM-podiet for fjerde gang i træk

Spændingen stiger ved VM i motocross, hvor Thomas Kjer Olsen hentede sin fjerde podieplads i træk som nummer 3 ved søndagens afdeling i Spanien. Danskeren bevæger sig dermed tættere på den øverste del af feltet, hvor han lige nu ligger nummer 5 i den samlede stilling.

Første heat virkede som en smal sag for Thomas Kjer Olsen, der hurtigt lagde sig i top-3 og kæmpede med de to andre konkurrenter i løbets front gennem hele heatet. Med tre omgange tilbage overhalede danskeren holdkammeraten Jed Beaton og satte derefter jagten ind på den førende Tom Vaille, der med få sekunders forspring tog 1.-pladsen foran Thomas.

Andet heat gav desværre danskeren nogle vanskeligheder med sammenstød ved startbommen, hvor han var nødt til at trække tilbage i feltet for at undgå at vælte i første sving. Thomas bevægede sig dog hurtigt op gennem feltet som nummer 7 og lagde sig stabilt der indtil målstregen. Desværre ikke det bedste resultat, men en fornuftig strategi fra danskeren i forsøget på at sikre så mange point som muligt og podiepladsen.

– Jeg er glad for min podieplacering, men ikke særlig tilfreds med mit andet heat, da jeg lavede flere fejl, og det var svært at finde farten. Jeg kunne have gjort mere i andet heat, men i sidste ende er jeg glad på mine og temaets vegne for at stå på podiet. Jeg er godt tilfreds med mine resultater, og jeg føler mig mere og mere tilpas i løbene. Jeg tror på, at jeg kan lægge mig i top i hver afdeling nu, da min form så småt er tilbage i top, samtidig med at det føles fantastisk at køre løbene, siger Thomas Kjer Olsen efter løbet.

Næste afdeling køres i den kommende weekend den 18. oktober og kan ses på Eurosport og Dplay.

Annonce

Annonce

Screenshot