Thomas Kjer Olsen positiv efter VM-afdeling

Heatsejren ved VM for hold i motocross forrige weekend havde tydeligvis givet Thomas Kjer Olsen blod på tanden. Søndag kørte danskeren med i den 10. afdeling af det individuelle VM i motocross og viste en overbevisende form på den tyske bane.

Thomas Kjer Olsen havde masser af fart med sig i Tyskland, hvor han sluttede som samlet nummer 12 på dagen. Første heat var en smal sag for danskeren, der jagtede de vigtige point i den samlede stilling og kunne køre over målstregen på 12- pladsen.

I andet heat var Thomas endnu bedre med og nåede op på en 9.-plads i feltet og tilmed jagtede 8.-pladsen. Desværre satte et uheldigt styrt en stopper for en dansk top-10 placering i heatet, men Thomas formåede alligevel at kæmpe sig tilbage på en 13. plads i heatet og kunne dermed holde fast i sin 12.-plads i den samlede VM-stilling.

– Efter forrige weekend har jeg haft en rigtig god følelse, og selvom resultaterne ikke viser det, så er der meget positivt at tage med fra i dag. I andet heat følte jeg mig stærk og jeg angreb banen. Jeg var på 9.-pladsen og jagtede 8.-pladsen, indtil jeg styrtede. Det er selvfølgelig ikke positivt at styrte, men jeg følte, at jeg kunne have rykket længere frem i feltet, og det er en skam, at jeg styrtede. Jeg synes, at alting bevæger sig i den rigtige retning og med så mange kommende løb tror jeg, at vi kan se frem til en god afslutning på sæsonen, siger Thomas Kjer Olsen.

Annonce

Annonce