Thomas Kjer Olsen tæt på podiet

Der var igen kamp til stregen ved den 15. afdeling af VM i motocross, der blev kørt i Belgien søndag. Danske Thomas Kjer Olsen var med i fronten af feltet, hvor kun marginalerne afholdt ham fra at bestige podiet endnu en gang.

Den sidste afdeling af VM i motocross på Lommel i Belgien blev en regnfuld affære, men det stoppede ikke Thomas Kjer Olsen for at tage revanche for den lidt skuffende afdeling tidligere på ugen. Det meste af første heat lå danskeren som nummer syv i feltet, men med overhalinger i midten og i slutningen af heatet, kunne Thomas køre over målstregen som nummer fem.

Andet heat stod på intens kamp med det forreste felt for Thomas Kjer Olsen i de indledende omgange indtil han lå solidt på en 4.-plads. Thomas kom derefter op på heatets 3.-plads og kunne for alvor mærke presset fra begge sider, hvor den samlede vinder af dagens afdeling Ben Watson ivrigt forsøgte at overhale ham, mens danskeren selv gik målrettet efter 2.-pladsen.

Det lykkedes heldigvis at holde Ben Watson i skak, men Thomas Kjer Olsen nåede lige akkurat ikke at indhente svenske Isak Gifting, som kørte over målstregen som nummer to lige foran danskeren. Thomas var dermed kun to point fra podiet og endte som samlet fire på dagen.

– En god dag for mig og en god afslutning på ugen efter et par svære runder på Lommel. Ændringerne af banen (red. til dagens afdeling) gjorde det muligt for mig at have et bedre flow, og sammen med mit team lavede vi ændringer på min maskine, som gjorde løbet mere behageligt for mig. Jeg var i stand til at tage kampen op med de andre i dag, og jeg er tilfreds med mit resultat, så det har været et godt Grand Prix for mig. Tak til mit team for det arbejde, de har lagt i ugen her, nu tager vi til Italien næste weekend med en podieplads som målsætning, udtalte Thomas Kjer Olsen efter løbet.

Næste afdeling køres d. 1. november og kan ses på Eurosport og Dplay.

Annonce

Annonce