TMP og Jysk Racing fusionerer

TMP fusionTo ledende aktører inden for udstyr og tilbehør til tohjulede køretøjer har efter flere års samarbejde valgt at fusionere. Thomas Møller Pedersen, TMP, der har været aktiv på motorcykelmarkedet siden 1980, har de seneste 6 år haft et godt samarbejde med Jysk Racing. Dette samarbejde har de to partnere nu valgt at cementere, ved at fusionere de to selskaber til et.

Jysk Racing bliver således flyttet til Glyngøre, hvor TMP i dag har til huse. Fremover vil selskabet være kendt som TMP, der blandet andet er importør af alle produkter fra Piaggio Group, samt adskillige eftermarkedsprodukter, så som Brembo, Arrow, PP Tuning, Ferodo, AFAM, Shido, Pro Bolt, R&G, med mange flere.

Kunderne kan nu glæde sig til samme service som vanligt, men med et større og mere fyldestgørende program, der både retter sig mod motorsport, men også i stigende grad mod scootere og gademotorcykler. Det forventes naturligvis også, at der opstår nye muligheder og synergieffekter ved sammenlægningen, hvor der også bliver sorteret i de forskelige leverandører, så fokus på optimal leverance, lagerbeholdning og ikke mindst kvalitet af produkterne holdes i et højt niveau.

Ulrik Kjellerup vil fremover være ansat som ansvarlig for lager, samt salg- og markedsføring for hele TMP’s tilbehør- og udstyrsprogram. Endvidere vil han fortsætte med Racing Service på motorbanerne.

– Jeg er glad for, at det er lykkedes at gennemføre denne aftale mellem Jysk Racing og TMP, hvilket vil resultere i, at vi kan sikre de mest optimale løsninger til gavn for kunderne. Vi ser frem til, at Ulrik Kjellerup indtræder i virksomheden, siger direktør hos TMP, Thomas Møller Pedersen.

– TMP og Jysk Racing har igennem en årrække haft et fortrinligt samarbejde, og jeg er overbevist om, at en fusion af de to selskaber vil være til gavn for kunderne og sikre selskabet en betydelig vækst fremadrettet. Jeg glæder mig til at blive en del af TMP, lyder det fra Ulrik Kjellerup.

Annonce

Annonce

Screenshot