To klassikere bliver til nyt svensk mc-magasin

Som repræsentant for den nye ejer af MCM overrækker Gerry Nordström det første eksemplar af Classic Bike fra 1985 til den nye chefredaktør Peter “Äpplet” Dahlbom. 

Den 15. juni 2020 blev der indgået endnu en historisk aftale i den nordiske magasinbranche. Denne gang mellem MCM Förlag / Hallinta AB og Motorrad Nordic AB, hvor Sveriges to førende motorcykelmagasiner inden for custom, ombygning og klassiske motorcykler – MCM og Classic Bike – forenes med henblik på at skabe et endnu stærkere og bedre livsstilsmagasin om motorcykler.

Den sidste udgave af det hidtidige MCM bliver nr. 4 med udgivelse den 9. juli, og samme dag udkommer Classic Bike nr. 6 som sidste udgave i det kendte format. Kommende udgaver bliver det nye magasin MCM Classic Bike.

De fleste af MCM’s medarbejdere fortsætter på den nye redaktion, som ledes af chefredaktør Peter “Äpplet” Dahlbom og Classic Bike’s legendariske layouter/fotograf Ola Österling. Det nye redaktion får den spændende opgave at sammenlægge de to populære og højt respekterede magasiner MCM og Classic Bike til Skandinaviens absolut bedste magasin for mc-folk med interesse for ældre og ombyggede motorcykler.

– Dette giver os en klar førerposition i Skandinavien på custom- og classic-scenen. Det nye magasin vil kombinere det bedste fra begge verdener med et helt nyt og spændende produkt som resultat, siger chefredaktør Peter Dahlbom.

Den første udgave af MCM Classic Bike følger Classic Bike’s nummerering og bliver nr. 7, der udkommer den 6. august. Det nye magasin har også den højeste tekniske kvalitet med 84 sider i formatet 225 × 298 mm, limet ryg og lakeret omslag. MCM Classic Bike er på svensk, men vil kunne købes i større kiosker og kan desuden fås i abonnement i Danmark.

Annonce

Annonce

Screenshot