To motorcykel-piger vil skabe Danmarks største MC-festival

Prison sisters 2Ingen damesaddel her: Kathrin og Heidi lægger an til autentisk totaloplevelse med rockmusik, mc-udstillinger og masser af tohjulet livsstil 18.-21. juni på Fængslet i Horsens.

Selv om hovedparten af de danske motorcyklister er af hankøn, er det nemlig to kvinder, der har taget initiativet til Horsens State Prison Motorcycle Festival.Og de to motorcykelpiger, Kathrin Secher og Heidi Friis, lægger ikke skjul på ambitionerne:

– Vi vil skabe Nordeuropas største mc-festival, siger de.

Kathrin Secher og Heidi Friis har begge en baggrund i motorcykelbranchen, så de ved, hvad de går ind til.

– Vi har prøvet det meste – inklusive de mange træf, hvor man mødes på en græsmark uden toiletter. Det kan være rigtigt hyggeligt, men vi har samtidig drømt om at hæve niveauet og skabe en mere forkromet oplevelse, siger Kathrin Secher.

Det er denne drøm, der nu føres ud i livet med Horsens State Prison Motorcycle Festival.

– Vi har fundet nogle stærke samarbejdspartnere og lægger an til en festival, der selvfølgelig handler om at møde andre motorcyklister. Men oveni lægger vi masser af musik, underholdning, udstillinger, god mad og i det hele taget en lang række oplevelser, siger Heidi Friis.

Halvandet års arbejde ligger forud for festivalen, som indledes torsdag den 18. juni med et åbningsshow, der bl.a. sender Johnny Madsen på scenen.

Fire dage senere – søndag den 21. juni – slutter festivalen af med farvel-brunch. Ind imellem ligger et bredt program, der på musikfronten lokker med bl.a. Dizzy Mizz Lizzy, Suzi Quatro, Pretty Maids og amerikanske Twisted Sister.

Det er alt sammen tilrettelagt i et tæt samspil mellem Kathrin Secher, Heidi Friis, deres branchekollega Valle V. Petersen, chefen for Fængslet i Horsens Claus Pettersson og direktør Frank Panduro fra Horsens & Friends. Sidstnævnte har stået bag de seneste årtiers store koncerter i Horsens.

Deres fælles vision for den nye festival er at skabe en tilbagevendende totaloplevelse, der hylder rock og motorcykellivsstil. Kathrin Secher understreger dog, at alle netop er velkomne:

– Om du kommer på din egen motorcykel, tager bussen eller kommer på gåben, er selvfølgelig ikke afgørende. Alle, der er nysgerrige, skal endelig komme og feste med. Vi vil mangfoldigheden.

Annonce

Annonce

Screenshot