To nye Suzuki-forhandlere på Sjælland

SigmaMCC. Reinhardt, som gennem generationer har været importør af Suzuki-motorcykler i Danmark, har netop sikret sig yderligere to forhandlere. Sigma MC og Vordingborg MC er kommet på listen, og dermed er antallet Suzuki-forhandlere oppe på 25.

VordingborgMC– Vi har ønsket at udvide vores forhandlernetværk på Sjælland med de helt rigtige forhandlere, og det er nu lykkedes. De to nye forhandlere står for nogle kvaliteter, der matcher Suzuki’s produktlinie rigtig godt, fortæller salgschef hos Suzuki MC, Jens Stillenmunkes.

Antallet af nyregistrerede motorcykler er i de første 14 uger af 2016 øget med 31 procent i forhold til 2015 (fra 616 til 807 stk.). I samme periode har Suzuki fordoblet antallet af registrerede motorcykler fra 48 stk. i 2015 til 100 stk. i 2016. Heraf er 99 stk. over 125 kubik.

– Vi har været igennem nogle hårde år, og nu glæder vi os over den, for Suzuki, positive udvikling. Med Sigma MC og Vordingborg MC har vi sikret en bedre geografisk dækning af Sjælland til gavn for alle Suzuki MC-kunder, siger Stillenmunkes.

Annonce

Annonce

Screenshot