Touratech åbner dansk center

Touratech CenterLige efter årsskiftet til 2014 åbner Touratech Nordic et center i Danmark. Touratech har indgået en aftale med BMW Motorrad-forhandler Jens Winther i Roskilde om at lave et showroom, hvor man vil kunne få mulighed for at se alt det nyeste Touratech-udstyr og få monteret grej på adventure-maskiner fra mange forskellige mærker. To-tre maskiner vil blive udstillet fuld udstyret, og der vil blive mulighed for at afprøve udstyret monteret på cyklerne.

Centret vil i øvrigt danne base for mange arrangementer i Touratech-regi, herunder Touratech Travel Events og offroad-instruktion på store adventure-motorcykler med undervisning fra uddannede instruktører, guidede køreture i Danmark og udlandet, foredrag og meget, meget mere. En dansk hjemmeside og dansk webshop er under konstruktion og går i luften i begyndelsen af året.

Nogle dage om ugen vil der være Touratech-personale til stede i showrummet hos Jens Winther, men ellers vil Jens og hans yderligere personale kunne svare på relevante spørgsmål.

Centret åbner umiddelbart efter årsskiftet, men en officiel åbning af Touratech Center DK vil finde sted lørdag den 5. april 2014 med besøg fra Touratech Nordic og prøvekørsler at Touratech’s demomodeller. Her er alle velkomne – også selv om man ikke kører BMW.

Annonce

Annonce

Screenshot